ΕΥΡΩΠΗ

Στοΐλοφ: «Ίδιο παιχνίδι με το πρώτο για την πρόκριση»

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Λέφσκι ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας

Published

on

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λέφσκι για τον επαναληπτικό του 2-0 στην Βουλγαρία, με την σημερινή ημέρα να περιλαμβάνει την άφιξη και αλλά και την συνέντευξη Τύπου της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η τελευταία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με τον προπονητή της Λέφσκι, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, στο γήπεδο της Τούμπας, να εμφανίζεται σίγουρος για την πρόκριση.

Για τους Κράεφ και Τσουνάμι:

«Είναι έτοιμος και ο Κράεφ και ο Τσουνάμι. Μπήκαν στην αποστολή και θα προπονηθούν κανονικά σήμερα. Μένουν περίπου 24 ώρες για να αποφασίσω ποιους θα βάλω στην ενδεκάδα, έχουμε επιλογές για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είμαστε έτοιμοι».

Για το αν αλλάζει κάτι μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα:

«Ο ΠΑΟΚ από την αρχή ήταν το φαβορί, κάναμε ένα καλό ματς στο πρώτο ματς, πήραμε μια δίκαιη νίκη. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ τώρα που παίζουμε στην έδρα του. Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμάς. Με την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο στυλ θα παίξουμε για να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο ματς».

Για την δήλωση του περί θαύματος το να προκριθεί, όταν έμαθε την κλήρωση:

«Πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, έχουμε καλά πατήματα, έχουμε βρει ρυθμό και είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση. Αν δεν κάνουμε λάθη θα περάσουμε, πρέπει ταυτόχρονα εμείς να είμαστε σωστοί όπως στο πρώτο παιχνίδι και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτούμε τα λάθη που θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω στην πρόκριση και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Παίξαμε καλά στο πρώτο ματς και οι οπαδοί μας χάρηκαν με την νίκη».

Για το μέλλον της ομάδας:

«Στόχος μας είναι η πρόκριση αρχικά κόντρα στον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι, παιχνίδι με το παιχνίδι. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στην πορεία που ξεκινήσαμε πέρσι με την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Comments

Trending