ΕΥΡΩΠΗ

Τζόλης: Ενθουσιασμός στην Ολλανδία με την μετακίνηση του στην Τβέντε!

Τον «νέο Έλληνα ήρωα» βλέπουν στο πρόσωπο του Τζόλη, οι Ολλανδοί

Published

on

Ο Χρήστος Τζόλης δεν κατάφερε να εξελιχθεί όσο ο ίδιος, αλλά και η Νόριτς, θα ήθελαν, την πρώτη του χρονιά στην Αγγλία, με την τελευταία να αποφασίζει να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού, στην ολλανδική Τβέντε.

Η μετακίνηση του αυτή, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στο περιβάλλον της Τβέντε, καθώς βλέπουν στο πρόσωπο του νεαρού μεσοεπιθετικού τον «νέο Έλληνα ήρωα» τους. Τουλάχιστον, έτσι το μεταφέρει ο Ολλανδός δημοσιογράφος Λέον Τεν Βόρντε, ο οποίος μάλιστα έκανε διακοπές στην Θεσσαλονίκη και περιγράφει τις εντυπώσεις που πήρε από του Έλληνες για τον Τζόλη.

«Αποβιβάστηκα στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που ο νέος μας Έλληνας ήρωας έχει προκαλέσει σάλο. Αν πεις ότι είσαι από την Ολλανδία, τότε οι ταξιτζήδες θα ενθουσιαστούν με τον Τζόλη» είπε αρχικά ενώ αποκάλυψε και μια συνομιλία που είχε με φίλαθλο του Άρη:

«Ακόμα και ένας Έλληνας που ήξερε πολλά για το ολλανδικό ποδόσφαιρο και είναι οπαδός της αντιπάλου ομάδα του Άρη είπε: Είναι το wonder boy του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πήγε στην Αγγλία πολύ νωρίς και δεν ήταν έτοιμος για έναν σύλλογο που έπρεπε να παλέψει για την επιβίωση, αλλά η Πρέμιερ Λιγκ είναι ωραία εμπειρία. Θα τον απολαύσετε πολύ.”

Στην Τβέντε μάλιστα έχουν καλές αναμνήσεις, και πρόσφατες μάλιστα, από τον Δημήτρη Λημνιό για τον οποίο όπως περιγράφει ο Τεν Βόρντε, θα ήθελαν να τον κρατήσουν στην Τβέντε αλλά τραυματίστηκε άσχημα.

Comments

Trending