ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρσέιγ: “Βέλη” για Τούντορ κι από πρώην παίκτες του!

Δύσκολες στιγμές για τον Κροάτη στη Μασσαλία

Published

on

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για τον Ιγκόρ Τούντορ στην Μαρσέιγ.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Κροάτης τεχνικός, οι αντιδράσεις ήταν πολλές κι όχι μόνο δε μειώθηκαν, αλλά συνεχώς αυξάνονται.

Ο Τούντορ έχει ήδη έρθει σε σύγκρουση με αρκετούς ποδοσφαιριστές του και -πλέον- τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει, με τα αποδυτήρια της ομάδας να “βράζουν”.

Το επεισόδιο με τον Γκεντουζί, στο περιθώριο του φιλκκού με τη Μίλαν, ήταν το… κερασάκι, με τον ισχυρό άνδρα της Μαρσέιγ από τη μεριά του να επιχειρεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, εκφράζοντας την στήριξή του στον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντας σε έντονο ύφος πως η εποχή Σαμπάολι ανήκει στο παρελθόν.

Την ίδια στιγμή -όμως- ο Τούντορ δέχεται πυρά ακόμη κι από πρώην ποδοσφαιριστές του, όπως ο Ορελιέν Σεντζού, που τον είχε προπονητή στην Γαλατασαράι.

“Σίγουρα είναι πολύ καλός στο τακτικό κομμάτι, αλλά έχει σημαντικά θέματα σε επίπεδο χαρακτήρα, που δημιουργούν αμέσως εντάσεις. Του είχαμε ζητήσει τότε να μας ακούσει, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό. Δεν ήθελε να κάνει διάλογο. Οι προπονητικές μέθοδοι που χρησιμοποιούσε μας ανησυχούσαν. Δεν ήμασταν καθόλοι φρέσκοι στους αγώνες. Μετά ήρθε το 3-5-2 κι η κατάσταση ξέφυγε. Μας έλεγε ότι αυτός είναι ο προπονητής κι αυτός που αποφασίζει, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Δεν μπορείς να πας σε ένα κλαμπ και σε ένα βράδυ να τα αλλάξεις όλα”, ανέφερε ο Καμερουνέζος.

Comments

Trending