ΕΥΡΩΠΗ

Μουρίνιο: «Δεν σκέφτομαι την απόσυρση»

Συμπλήρωσε 22 χρόνια στους πάγκους ο «Special One»

Published

on

Ο Ζοσέ Μουρίνιο συμπλήρωσε 22 χρόνια καριέρας στους πάγκους και βραβεύτηκε από την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου το βράδυ της Τρίτης (20/9) για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

«Πέρασαν γρήγορα αυτά τα 22 χρόνια, αλλά θέλω να συνεχίσω. Αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι δυνατός, γεμάτος κίνητρα, μου αρέσει να νικάω, μισώ τις ήττες, δεν έχει αλλάξει κάτι. Το χρώμα των μαλλιών, ναι, όπως και οι ρυτίδες, αλλά είμαι έτοιμος να συνεχίσω. Όχι για άλλα 22 χρόνια, δεν υπάρχει χρόνος, αλλά για μερικά χρόνια ακόμα. Απόψε (σ.σ. 20/9), που γιορτάζω 22 χρόνια στους πάγκους, προέρχομαι από μία αποβολή στο ματς με την Αταλάντα…

Δεν ήταν κάτι το νέο για μένα, ίσως αντανακλά αυτό που είμαι. Δεν θέλω να αλλάξω. Πέρυσι πετύχαμε με την Ρόμα αυτό που ουδείς περίμενε, φέτος θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα. Δεν έχουμε τις ίδιες οικονομικές δυνατότητες με τους αντιπάλους μας, κάναμε μεταγραφές αξίας 7.000.000 ευρώ, όμως έχουμε ποιότητα, πάθος, πάρα πολλά άτομα στα οποία αρέσει να δουλεύουν μαζί, κάτι που είναι σημαντικό, και θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν». ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.

Παράλληλα, ο «Special One» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική Πορτογαλία λέγοντας: «Ποιος ξέρει, αν ο Φερνάντο Σάντος δεν συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα στις εθνικές ομάδες…».

Comments

Trending