ΕΥΡΩΠΗ

Η συγγνώμη του Μπατιστούτα στην Ίντερ

Αυτοκριτική για το πέρασμα του από τους Νερατζούρι

Published

on

Μπορεί να αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς τη δεκαετία του ΄90, αλλά ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα δεν νιώθει ότι τα έκανε όλα καλά.

Ο Αργεντινός επιθετικός σε πρόσφατη τοποθέτησή του θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της Ίντερ για το γεγονός πως όταν φόρεσε τη φανέλα της δεν κατάφερε να αποδώσει όσα περίμεναν από αυτόν.

«Χρωστάω μια συγγνώμη στην Ίντερ. Ήταν μια ομάδα που με ήθελε πολλές φορές, υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση. Εκτιμούσα πολύ τον Μοράτι, μου άρεσε ο χαρακτήρας του. Τελικά οι δρόμοι μας συναντήθηκαν αλλά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα. Ήταν μία από τις αποτυχίες μου», δήλωσε ο «Μπατιγκόλ».

Αποκάλυψε όμως πως έβαλε το χεράκι του στη μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στο Μιλάνο, λέγοντας πως αυτός κάνει όσα δεν κατάφερε ο ίδιος στην Ίντερ. «Βοήθησα αρκετά την Ιντερ για να αποκτήσει τον Λαουτάρο. Ο Λαουτάρο κάνει στην Ιντερ αυτό που θα ήθελα να κάνω εγώ. Τραυματίστηκα μετά από μια κόντρα με τον Εμρέ, είχα εκνευριστεί πολύ γιατί ήταν ο μισός σε σχέση με μένα. Εκεί, δυστυχώς, έλαβε τέλος η καριέρα μου στην Ιταλία», κατέληξε ο Αργεντινός.

Comments

Trending