ΕΥΡΩΠΗ

Μαρσέιγ: Οργή για Τούντορ – Καθοριστικό το παιχνίδι με τη Λιόν

Στο επίκεντρο ο Κροάτης

Published

on

Η απόφαση του Ιγκόρ Τούντορ να μην ενημερώσει τους παίκτες του για το αποτέλεσμα του αγώνα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ήταν καθοριστική και κόστισε στην Μαρσέιγ την ευρωπαϊκή πρόκριση, με τον Κροάτη να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Με το 1-1 που ήταν το σκορ στις καθυστερήσεις απέναντι στην Τότεναμ, οι Μασσαλοί είχαν στα χέρια τους το εισιτήριο για το Europa League, ωστόσο, έψαξαν το δεύτερο γκολ που θα τους κρατούσε στο Champions League κι είδαν τον Χόιμπιεργκ να σκοράρει, για να τους αφήσει οριστικά εκτός Ευρώπης!

Ήταν ένα επαγγελματικό λάθος, δεν είχαμε καμία πληροφορία“, ανέφερε στο φινάλε της βραδιάς ο Γκεντουζί, με τον Μπεμπά από τη μεριά του να σημειώνει πως: “Ο πάγκος ήξερε, αλλά όχι εμείς οι παίκτες στο γήπεδο“.

Από τη μεριά του, ο Κροάτης τεχνικός έκανε λόγο για… θόρυβο στο Βελοντρόμ, με τους παίκτες του πάντως να εμφανίζονται έξαλλοι, ενώ για δεύτερη μέρα, όλο αυτό το σκηνικό αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στη Γαλλία.

Μάλιστα, οι Γάλλοι σημειώνουν πως το ματς της Κυριακής με τη Λιόν είναι καθοριστικό για τον Τούντορ, που δέχεται τεράστια πίεση κι έντονη κριτική.

Comments

Trending