ΕΥΡΩΠΗ

Tσάβι: «Ζητώ συγγνώμη από το θύμα του Ντάνι Άλβες»

Aπολογήθηκε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μετά τη σκληρή κριτική που δέχθηκε.

Published

on

Σκληρή κριτική δέχθηκε ο Τσάβι, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Χετάφε, αναφορικά με τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε σοκαρισμένος και πως νιώθει άσχημα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 39χρονος Βραζιλιάνος, χωρίς ωστόσο να καταδικάσει το γεγονός, αλλά ούτε και να αναφερθεί στο θύμα.

Για αυτό, και μετά το ματς πρωταθλήματος, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από το θύμα του Ντάνι Άλβες, τονίζοντας πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν…

«Αυτό που ήθελα να πω για τον Ντάνι Αλβες, παρερμηνεύθηκε. Ίσως, δεν ήμουν αρκετά συγκεκριμένος με τα λόγια μου και είναι σημαντικό να εξηγήσω τι εννοούσα. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο και σημαντικό θέμα και ξέχασα να αναφέρω τα θύματα. Πρέπει να καταδικάσουμε όλες αυτές τις πράξεις, είτε ήταν ο Ντάνι Άλβες, είτε κάποιος άλλος που τις διέπραξε. Ζητώ συγγνώμη από το θύμα και από τα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων. Κατανοώ την κριτική και ζητώ συγγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Comments

Trending