ΕΥΡΩΠΗ

Ο Μέσι έκανε δώρο… χρυσά iPhone στους συμπαίκτες του

Ιδιαίτερη κίνηση από τον άσο της Παρί

Published

on

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε ένα πολύ… εντυπωσιακό δώρο στους συμπαίκτες και σε όλο το τιμ της Εθνικής Αργεντινής, που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Ο Αργεντίνος star αγόρασε 35 χρυσά iPhone 24 καρατίων, που συνολικά κόστισαν περίπου 200.000 ευρώ για να τα κάνει δώρο σε όλη την Εθνική, σε μία πολύ ιδιαίτερη κίνηση.

Ο Λιονέλ ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό και ευχάριστο για να γιορτάσει την πιο περήφανη στιγμή του. Ήρθε σε επαφή με τον επιχειρηματία Μπεν Λάιονς (CEO της Design Gold) και κατέληξαν στο σχέδιο μαζί“, ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κάθε κινητό έχει χαραγμένο ψηλά το όνομα, τον αριθμό του κάθε παίκτη και το σήμα της Εθνικής Αργεντινής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της iDesign Gold σημείωσε: “Είναι ένας από τους πιο πιστούς πελάτες της IDESIGN GOLD και ήρθε σε επαφή μαζί μας μερικούς μήνες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είπε ότι ήθελε ένα ιδιαίτερο δώρο για όλους τους παίκτες και το προσωπικό για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν ήθελε το συνηθισμένο δώρο ρολογιών. Του πρότεινα χρυσά iPhone με χαραγμένα τα ονόματά τους και του άρεσε η ιδέα“.

Comments

Trending