ΕΥΡΩΠΗ
Συμφωνία Ρεάλ με Κονατέ!
Από το Άνφιλντ στη Μαδρίτη ο Γάλλος αμυντικός.
Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να δουλεύει την περίπτωση του Ιμπραΐμα Κονατέ και όλα δείχνουν πως έχει κάνει σημαντικά βήματα προς την απόκτησή του.
Οι πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία για συνεργασία τετραετούς διάρκειας, με τον Γάλλο στόπερ να βλέπει θετικά την προοπτική μετακίνησής του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Αυτό που απομένει πλέον είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες σε διοικητικό επίπεδο, προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία και να πάρει επίσημη μορφή.
Την ίδια στιγμή, παρά το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, ο Κονατέ δεν φαίνεται διατεθειμένος να εξετάσει άλλες επιλογές αυτή τη στιγμή. Αντίθετα, έχει επιλέξει να περιμένει τις εξελίξεις γύρω από τη Ρεάλ, δίνοντας ξεκάθαρα προτεραιότητα στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα της ισπανικής ομάδας.