ΓΕΝΙΚΑ

Όλες οι εξελίξεις για τη δολοφονία από τον πιλότο στα Γλυκά Νερά (vid)

Ο ποινικολόγος Γιάννης Μαρακάκης και ο Γ.Γ ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος μίλησαν για το φρικιαστικό έγκλημα του πιλότου στα Γλυκά Νερά.

Published

on

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλονίζει όλη την Ελλάδα, με τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, από τον σύζυγό της, όπως ο ίδιος ομολόγησε, απέδειξε ότι η συντονισμένη έρευνα της Αστυνομίας είχε αποτέλεσμα. Όπως αποκάλυψε ο Γ.Γ ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στο Open TV, η Αστυνομία, είχε από την πρώτη στιγμή βάλει στο κάδρο των υπόπτων, τον 32χρονο πιλότο, ωστόσο οι ενέργειές της ήταν συντονισμένες προκειμένου να φτάσει σε μία «δεμένη» δικογραφία αλλά και στην ομολογία του.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλονίζει όλη την Ελλάδα, με τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, από τον σύζυγό της, όπως ο ίδιος ομολόγησε, απέδειξε ότι η συντονισμένη έρευνα της Αστυνομίας είχε αποτέλεσμα. Όπως αποκάλυψε  ο Γ.Γ ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στο Open TV, η Αστυνομία, είχε από την πρώτη στιγμή βάλει στο κάδρο των υπόπτων, τον 32χρονο πιλότο, ωστόσο οι ενέργειές της ήταν συντονισμένες προκειμένου να φτάσει σε μία «δεμένη» δικογραφία αλλά και στην ομολογία του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Comments

Trending