ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ξανασμίγουν Ελ Καντουρί και Κούρτιτς

Όταν οι δυο τους “κρατούσαν” το κέντρο της Τορίνο

Published

on

Η περίπτωση του Γιάσμιν Κούρτιτς απασχολεί εδώ κι αρκετές ημέρες τον ΠΑΟΚ στο κομμάτι των μεταγραφών. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με την ομάδα αλλά και με τον παίκτη που είναι επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Σε περίπτωση που η μεταγραφή κλείσει κι ο Σλοβένος έρθει στη Θεσσαλονίκη, θα βρει έναν παλιό του γνώριμο. Τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός είχε περάσει αρκετά χρόνια στην Ιταλία με τους δύο να συνυπάρχουν στο κέντρο της Τορίνο. Πρόκειται για τη σεζόν 2013-2014, όπου αποτέλεσαν ως επί το πλείστον το βασικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή των Ιταλών κι αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, μάλλον τα πήγαν καλά. Η ομάδα που την περασμένη χρονιά είχε σωθεί τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε όχι απλά να εξασφαλίσει άμεσα την παραμονή της αλλά να πετύχει και την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 22 χρόνια καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Όσον αφορά τις προσωπικές επιδόσεις των δύο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε 30 συμμετοχές μέτρησε 5 γκολ και 8 ασίστ ενώ ο Κούρτιτς σε 34 παιχνίδια σκόραρε δύο φορές, μοιράζοντας άλλα 5 γκολ σε συμπαίκτες του. Η χημεία που είχαν οι δυο τους ήταν μεγάλη κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της Τορίνο εκείνη τη χρονιά, Ο Ελ Καντουρί έμεινε εκεί και την επόμενη ως δανεικός από τη Νάπολι ενώ ο Κούρτιτς πήρε μεταγραφή στη Φιορεντίνα.

Comments

Trending