ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Κερδίζει έδαφος ο Μπορίλ!

Τι συμβαίνει με τον αρχηγό της Σλάβια Πράγας και πως συνδέεται η περίπτωσή του με τον Μπάμπα Ράχμαν!

Published

on

Τρία είναι τα βασικά ανοιχτά μέτωπα του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την ολοκλήρωση του ρόστερ του. Η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, ενός αριστερού εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ.

Σε ότι αφορά το τρίτο, οι δύο βασικές επιλογές του Δικεφάλου εξακολουθούν να είναι ο Μπάμπα Ράχμαν και ο Γιαν Μπορίλ, ωστόσο η περίπτωση του Γκανέζου εξακολουθεί να μην είναι εύκολη, από τη στιγμή μάλιστα που η Τσέλσι δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα… ζεστή στο να δανείσει εκ νέου τον 27χρονο μπακ, είτε στον ΠΑΟΚ είτε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, δεδομένου και του ότι μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

” Ό,τιδήποτε συμβεί, θα γίνει πιθανότατα στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, με την κατάσταση να παρακολουθείται και από άλλους συλλόγους (σ.σ. εκτός από τον ΠΑΟΚ)” έγραψε νωρίτερα γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος, αποτυπώνοντας το κλίμα που υπάρχει στην Τσέλσι για τον διεθνή Γκανέζο.

Σε αυτή τη βάση, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 30χρονου Τσέχου αρχηγού της Σλάβια Πράγας, Γιαν Μπορίλ, η οποία ποτέ βέβαια δεν “εγκαταλείφθηκε” από τον Δικέφαλο.

Όσο όμως δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον Μπάμπα Ράχμαν και τις προθέσεις της Τσέλσι, τόσο ο βασικός μπακ της Εθνικής Τσεχίας κερδίζει έδαφος, στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να καλύψει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Δείτε την πρώτη ακτινογραφία του Γιάν Μπορίλ

Comments

Trending