ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Προχωράει του Μπορίλ, αποφάσισε για εξτρέμ ο Λουτσέσκου

Τρεις τελικές επιλογές του σκάουτινγκ, προκρίθηκαν από τον Ρουμάνο τεχνικό, ενώ ο Τσέχος μπακ είναι το απόλυτο φαβορί

Published

on

Ο ΠΑΟΚ καίγεται πλέον για να καλύψει τα κενά του και σήμερα, μετά από επαφή του Λουτσέσκου με το τμήμα σκάουτινγκ, ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά στις επιλογές για την αντικατάσταση του Χρήστου Τζόλη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, επέλεξε τρεις ποδοσφαιριστές από την τελική λίστα του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα από σήμερα κιόλας να έχουν ξεκινήσει οι επαφές έτσι ώστε να φανεί ποιος από τους τρεις θα φορέσει τελικά τα ασπρόμαυρα.

Και οι τρεις ανήκουν σε ομάδα προηγμένου πρωταθλήματος, είναι σε παραγωγική ηλικία και αγωνίζονται κυρίως στα αριστερά, αν και όποτε χρειαστεί αλλάζουν πλευρά.

Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις, αλλά από την ΠΑΕ βγαίνει ένα κλίμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας, με δεδομένο βέβαια πως δεν υπάρχει πλέον πολύς χρόνος.

Όσον αφορά στην απόκτηση του αριστερού μπακ, ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή του Γιαν Μπορίλ, έχοντας δώσει όσο χρόνο μπορούσε στην περίπτωση του Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος όμως δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Τουλάχιστον όσο υπάρχει χρόνος να ψάξει κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός της Σλάβια μάλιστα, ενδέχεται να μείνει και ελεύθερος υπό προϋποθέσεις, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του έναντι του Γκανέζου.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, η περίπτωση Τζιοβίνκο παραμένει στάσιμη όσο οι Άραβες δεν ικανοποιούνται με τα χρήματα που θα γλιτώσουν από τα έξι εκατομμύρια του συμβολαίου που έχουν υπογεγραμμένο με τον Ιταλό, ενώ μετά το σοκ Ολιβέιρα, είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει και σέντερ φορ, μάλλον υπό τη μορφή δανεισμού.

Όσο για τη κουβέντα που έχει ανοίξει για τερματοφύλακα στα πέριξ της ομάδας, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα όσον αφορά στη διάθεση της ΠΑΕ. Κάτι που μπορεί να γίνεται και για λόγους στρατηγικής.

 

Comments

Trending