ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Πέταρ Μούσα για Αντι-Ολιβέιρα (vid)

Η περίπτωση του Κροάτη φορ που απασχολεί

Published

on

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη διαδικασία αναζήτησης επιθετικού για να καλυφθεί το κενό του Νέλσον Ολιβέιρα, σε περίπτωση που ο δεύτερος κύκλος εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Πορτογάλος, δείξουν πως θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μετά τη μερική ρήξη χιαστού που υπέστην στην αναμέτρηση με την Μποέμιαν, στην Τούμπα.

Ο Πέταρ Μούσα έχει ξεχωρίσει από τη λίστα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Ο 23χρονος Κροάτης ανήκει στην Σλάβια Πράγας, στην οποία επέστρεψε μετά από την εξάμηνη παρουσία του στην Ουνιόν Βερολίνου, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21.

Με τη φανέλα της Σλάβια έχει αγωνιστεί για ένα χρόνο, και συγκεκριμένα από τα τέλη Ιανουαρίου του 2019 μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου του 2020, μετρώντας 11 γκολ σε 39 αναμετρήσεις.

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να «αντιδράσει» αμέσως μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς θα πρέπει να παρθούν σύντομα αποφάσεις που θα αφορούν την στελέχωση (και) της γραμμής κρούσης. Ο καταρτισμός λίστας και η «ανάγνωση» αυτής έφεραν το όνομα του Μούσα, που ξεχώρισε.

Οι σκέψεις των «ασπρόμαυρων» έχουν να κάνουν με την προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού προκειμένου να πλαισιωθεί ο Σφιντέρσκι.

Comments

Trending