ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έκλεισε στην Ίντερ ο Τζέκο

Προσπαθεί να καλύψει το κενό του Λουκάκου η Ίντερ

Published

on

Η Ίντερ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να αντέξει τα οικονομικά της προβλήματα και έτσι πούλησε μέσα σε λίγες ημέρες τους καλύτερους της παίκτες. Πρώτος έφυγε ο Χακίμι για την Παρί Σεν Ζερμέν, τώρα έφυγε ο Λουκάκου για την Τσέλσι, ενώ στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ με την Τότεναμ να τον θέλει στον Λονδίνο.

Η μεγαλύτερη της αλλαγή βέβαια έγινε στην άκρη του πάγκου της, όπου έφυγε ο Αντόνιο Κόντε και στη θέση του ήρθε ο Σιμόνε Ιντζάγκι από την Λάτσιο, ενώ προσπάθησε να καλύψει το κενό του Λουκάκου με τον Έντιν Τζέκο της Ρόμα.

Ο Βόσνιος επιθετικός που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας της πρωτεύουσας τα τελευταία χρόνια, έψαχνε ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο και αυτό πήρε από την Ίντερ, μιας και θα ήταν δύσκολα στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο 35χρονος φορ είναι και τυπικά παίκτης της Ιντερ με την οποία έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών. Ο Τζέκο έπαιξε για 6 χρόνια στην Ρόμα και σε 260 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε 119 γκολ.

Comments

Trending