ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Χαμός στο Μάντσεστερ με Κριστιάνο – Από την… αγκαλιά της Σίτι, στη Γιουνάιτεντ!

Όλα στον αέρα, με τους κόκκινους να έχουν προβάδισμα!

Published

on

Τα δεδομένα στο Νησί γύρω από την υπόθεση Κριστιάνο Ρονάλντο αλλάζουν συνεχώς! Μέχρι πριν λίγη ώρα σύσσωμα τα διεθνή ΜΜΕ ήθελαν τον Πορτογάλο επιθετικό να αφήνει τη Γιουβέντους για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι. Τα τελευταία λεπτά οι διαρροές από την Αγγλία αναφέρουν πως οι «πολίτες» έχουν κάνει πίσω αφήνοντας τον 36χρονο επιθετικό. Αυτομάτως με δημοσίευση του στα social media ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο συνδέει τη Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος σε μεταγραφικά θέματα δημοσιογράφος αναφέρει πως η Μάντσεστερ Σίτι έκανε πίσω στην μεταγραφή Κριστιάνο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως το νούμερο ένα φαβορί για την υπογραφή του Πορτογάλου αστέρα. Τα ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο άλλοτε προπονητής της Γιουνάιτεντ και σύμβολο του συλλόγου φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον 36χρονο σούπερ σταρ. Πιθανότατα η συνομιλία τους να συνδέεται στην αλλαγή πλεύσης του Πορτογάλου.
Θυμίζουμε πως για να αποκτηθεί ο Κριστιάνο από τη Γιουνάιτεντ θα πρέπει οι Βρετανοί να δώσουν πρώτα τα χέρια με τη Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» ζητούν ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Comments

Trending