ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Κρ. Ρονάλντο: Με το “7” στην πλάτη και στις κερκίδες του Μολινό

CR7 και με την βούλα

Published

on

Η μεγαλύτερη μεταγραφή της χρονιάς έγινε την Πέμπτη και το come back του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γεγονός. Ο Πορτογάλος που έκανε τα πάντα στην καριέρα του με τους κόκκινους διαβόλους, είναι και πάλι μέλος της αρμάδας του Μάντσεστερ με προπονητή αυτή το φορά, τον άλλοτε συμπαίκτη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο πρώτος γρίφος ήταν το νούμερο στη φανέλα. Στην Αγγλία ο κανονισμός αναφέρει ότι τα νούμερα δεν μπορούν να αλλάξουν μετά την πρώτη αγωνιστική και έτσι δεν θα μπορούσε να πάρει το αγαπημένο του “7” μιας και ήταν πιασμένο από τον Έντισον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός δέχθηκε από την πρώτη στιγμή την αλλαγή και έμεινε μόνο η απόφαση της Premier League. Η διοργανώτρια αρχή κατάλαβε ότι έπρεπε να ανοίξει ένα μικρό παραθυράκι εξ αιτίας της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο και έτσι έγινε με τον Πορτογάλο αστέρα να ξαναφορά το αγαπημένο του νούμερο και αυτό που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως στο πρώτο πέρασμά του από το “θέατρο των ονείρων”.

Μάλιστα η μεταγραφή που έφερε ντελίριο στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί ακόμα να μην έχει φτάσει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και να μην έχει παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση, αλλά οι οπαδοί της ομάδας, πήραν μαζί τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γουλβς ένα ολόγραμμα του, μιμούμενοι αντίστοιχα περιστατικά στα γήπεδα του ΝΒΑ.

Comments

Trending