ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο Κουαλιάτα (vids)

Τα νούμερα κι εικόνα από τον 22χρονο Ουρουγουανό

Published

on

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προεργασία με φόντο τη νέα σεζόν κι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Ζοσέ Μπότο είναι ο Νικολά Κουαλιάτα.

Ο 22χρονος άσος, ανήκει στην Μοντεβιδέο Γουόντερερς κι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2023, ενώ αγωνίζεται ως δεκάρι, αλλά και στο αριστερό άκρο.

Οι Ουρουγουανοί κάνουν λόγο για ένα ποσό που φτάνει το 1.8 εκατ. ευρώ για την αγορά του, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία των δύο ομάδων.

Ο Κουαλιάτα έχει να επιδείξει φέτος 14 συμμετοχές και 3 ασίστ, ενώ στην περσινή σεζόν είχε συνολικά 30 συμμετοχές, με απολογισμό 4 γκολ και 4 ασίστ.

Για τους συμπατριώτες του, ο 22χρονος άσος έχει μία θέση ψηλά στη λίστα με τα ονόματα των καλύτερων παικτών της ηλικίας του κι υποστηρίζουν πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη προοπτική.

Μεταξύ άλλων, οι Ουρουγουανοί τονίζουν πως πρόκειται για έναν παίκτη μπορεί να ξεκλειδώσει με ευκολία την αντίπαλη άμυνα, ενώ συνεχώς βελτιώνεται και στα τελειώματα και παράλληλα, εκτιμούν πως θα είναι η επόμενη μεγάλη πώληση της Μοντεβιδέο.

Comments

Trending