ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Μεταγραφές ΠΑΟΚ: Οι επόμενες κινήσεις

Όλο το ρεπορτάζ για όσα αναμένονται

Published

on

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας τις δύο εβδομάδες της παρουσίας του στην Ολλανδία και το Apeldoorn.

Την ίδια στιγμή, σε πρώτο πλάνο είναι και το μεταγραφικό κομμάτι και το PAOK24 καταγράφει όσα συμβαίνουν κι όσα περιμένουμε να συμβούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ξεκινώντας με τον Κάλεντ Νάρεϊ, ο ΠΑΟΚ έκανε το βήμα παραπάνω για τον 28χρονο εξτρέμ και κάπως έτσι, ήρθε και το… happy end, με τους “ασπρόμαυρους” να εκφράζουν την αισιοδοξία τους, με φόντο την άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη, κάτι που θα γίνει μόλις υπάρξει οριστική συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, με τον Αντόνιο Τσόλακ να οδεύει στην Ρέιντζερς, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μπράντον Τόμας, με τον Ισπανό να έχει συμφωνήσει με τον “Δικέφαλο” και πλέον, αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Στην περίπτωση του Ιβάν Νάσμπεργκ, στον ΠΑΟΚ τηρούν στάση αναμονής, καθώς ο παίκτης δεν αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη πριν τον Αύγουστο.

Ανοικτό παραμένει και το θέμα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αφού μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Η υπόθεση του Σουριναμέζου έχει φτάσει σε πολύ λεπτό σημείο και πλέον, είναι όλα πιθανά.

Στο επίκεντρο βρίσκεται κι ο Γιασμίν Κούρτιτς, με τον Σλοβένο να είναι στη λίστα ομάδων και πλέον, υπάρχει πίεση από την Serie B, καθώς του προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο. Είναι κι αυτό ένα ανοικτό θέμα που απασχολεί, ενώ στα στόπερ, ο ΠΑΟΚ -για την ώρα- πορεύεται με τις επιλογές που έχει και θα ξεκαθαρίσει στην πορεία το αν θα παραχωρηθεί ο Μιχάι.

Τέλος, όλα δείχνουν ότι το φετινό καλοκαίρι τα περισσότερα λεφτά θα δοθούν σε ένα δεκάρι, ωστόσο, πρόκειται για κίνηση που αναμένεται να γίνει αργότερα, με τους “ασπρόμαυρους” να εξετάζουν τις επιλογές και να αποφασίζουν, όταν βρεθεί ο κατάλληλος για το “10”.

Comments

Trending