ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Τσιγγάρας: “Όνειρο η Ligue 1, μίλησα με τον Κουλούρη για την Τουλούζ”

Οι πρώτες ατάκες του Τσιγγάρα για το νέο βήμα

Published

on

Η Τουλούζ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Χάρη Τσιγγάρα, οι δύο πλευρές έφτασαν στην οριστική συμφωνία για την οψιόν και τα επόμενα βήματα κι ο Έλληνας άσος, αποτελεί από σήμερα κι επίσημα κάτοικο Γαλλίας.

Ο Τσιγγάρας, αναχώρησε με προορισμό την Τουλούζη το πρωί της Δευτέρας κι αφού πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις, ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, για να ακολουθήσουν σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Λίγο μετά την επισημοποίηση του δανεισμού του, ο Έλληνας άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τουλούζ για το νέο βήμα του και τη συνέχεια.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ονειρευόμουν να έρθω στη Ligue 1, είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να αποδείξω και στον εαυτό μου ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το μεγάλο πρωτάθλημα και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.  Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που τρέχει πολύ, έχω καλή τεχνική και μάλλον μπορεί να πει κανείς ότι έχω κι αμυντικό προφίλ, με την έννοια ότι μου αρέσει να κερδίζω την μπάλα και να τη δίνω μπροστά. Μπορώ επίσης να επιτεθώ, αλλά πρέπει ακόμα να βελτιωθώ στο σκοράρισμα και στις ασίστ”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

Αρχικά έπαιζα είτε σαν “8άρι”, είτε σαν “10αρι” , αλλά τώρα παίζω κυρίως “6άρι” ή “8άρι”. Μου αρέσει αυτό, μπορώ να αλλάζω εύκολα θέσεις. Έμαθα ότι είμαι μόλις ο δεύτερος Έλληνας παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα της Τουλούζ μετά τον Ευθύμη Κουλούρη! Παίξαμε για ένα διάστημα μαζί στον ΠΑΟΚ. Μίλησα μαζί του, τον πήρα κι ήταν πολύ χαρούμενος που θα έρθω στην ομάδα. Μου είπε όσα χρειαζόμουν να ακούσω, προκειμένου να επιβεβαιωθούν όσα ήξερα κι η επιθυμία μου να έρθω εδώ. Μου μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και μου είπε ότι θα έπρεπε να είμαι έτοιμος και συγκεντρωμένος. Φυσικά, θα ήταν ένα όνειρο να παίξω κόντρα στην Παρί και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά δεν ήταν εφικτό“.

 

Comments

Trending