ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Υπόθεση Μαντσίνι: Θα τηρηθεί τελικά η παράδοση;

Όποτε θέλει παίρνει παίκτη από τον Άρη ο Ολυμπιακός

Published

on

Εδώ ο Μαντσίνι, εκεί ο Μαντσίνι, που είναι ο Μαντσίνι; Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί με απόλυτη σιγουριά, ωστόσο, αυτό που μοιάζει πια σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάρει όποιον παίκτη θέλει από τον Άρη.

Όταν ο Μαντσίνι έκανε το περιβόητο post με τις “βόμβες” για τα οφειλόμενα από την πλευρά του Άρη, έμεινε στο περιθώριο και κατηγορήθηκε για πολλά από τους “κίτρινους”.

Τελικά, μετά από ένα διάστημα με ατομικές προπονήσεις και πολλά, διαφορετικά σενάρια, οι δύο πλευρές φάνηκε να τα βρίσκουν, με τον παίκτη να επιστρέφει στους ρυθμούς της ομάδας και να μπαίνει και στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό. Έχει κλείσει -ωστόσο- οριστικά το “μέτωπο” του Ολυμπιακού;

Όπως φαίνεται… όχι κι είναι ενδεικτικό πως σήμερα εφημερίδες κόκκινων αποχρώσεων επαναφέρουν το θέμα κι εκφράζουν μία σιγουριά, με φόντο την “μετακόμισή” του στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αλλάζει καθημερινά άποψη, ωστόσο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η δουλειά γίνεται στο τέλος.

Ποια θα είναι λοιπόν η εξέλιξη; Θα τηρηθεί η παράδοση και θα γίνει η… καθιερωμένη -πια- συναλλαγή Ολυμπιακού και Άρη ΚΑΙ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο; Έτσι είθισται και μάλλον, έτσι πρέπει να γίνει και τώρα…

Comments

Trending