ΜΠΑΣΚΕΤ

Eπιτέλους… ξεκούραση!

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις σήμερα, εναντίον του Απόλλωνα Πάτρας ωστόσο ακολουθεί η διακοπή τόσο για τον τελικό κυπέλλου, όσο και για το Πάσχα, οπότε το επόμενο ραντεβού για αγώνα είναι σε τρεις εβδομάδες.

Published

on

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι από την αρχή της σεζόν αγωνίζονται συνεχόμενα και χωρίς παύσεις, έχουν την ευκαιρία σε αυτό το διάστημα να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο «φρέσκοι» για την τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε τρεις μέρες άδεια στους παίκτες και το επόμενο ραντεβού για προπόνηση, είναι την Τετάρτη, ενώ όσον αφορά τους Λάνγκφορντ, Κάρτερ και Βον πήραν άδεια από τον προπονητή, για να φύγουν για Αμερική και να επιστρέψουν τη Μεγάλη Δευτέρα.

Ο Οντουμ δε θα ταξιδέψει στην πατρίδα του (εκτός από τον αδερφό του, ήρθε και η μητέρα του στην Θεσσαλονίκη) ωστόσο είναι πιθανό να πάρει κάποιες μέρες εξτρά άδειας, όπως και ο Σιναντίνοβιτς που αναμένεται να βρεθεί στην Σερβία για κάποια προσωπικά θέματα.

Ο Μαρκόπουλος είπε ότι είναι δύσκολο να γίνει κάποιο φιλικό, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει ένα παιχνίδι με τα Τρίκαλα την Μεγάλη Τετάρτη, προκειμένου οι παίκτες να μείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση.

Comments

Trending