ΜΠΑΣΚΕΤ

"Οι φαν των πολεμικών τεχνών, "γέμισαν" από αυτό που είδαν…"

Οι διαιτητές άφησαν σε πολλές περιπτώσεις σήμερα το σκληρό παιχνίδι στο Παλέ, με τον Λίνο Χρυσικόπουλο να σχολιάζει με… ξεχωριστό τρόπο όσα έγιναν.

Published

on

“Όποιος είναι φαν της ελληνορωμαϊκής και των πολεμικών τεχνών, πρέπει να έφυγε πολύ γεμάτος μπροστά από την τηλεόραση του. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι καθώς ο Άρης παίζει πάνω από το όριο του φάουλ στην έδρα του. Μείναμε τυπικοί στο πλάνο μας, ελέγξαμε του αιφνιδιασμούς του Άρη και τον πήγαμε στο «5 εναντίον 5», ελέγξαμε σε μεγάλο ποσοστό τα ριμπάουντ αν και είχαμε κάποια χαμένα που δεν μας κόστισαν.

Στο τέλος όταν ο Άρης έκανε το αναμενόμενο ξέσπασμά του, κάποιοι παίκτες μας έδειξαν την ποιότητα τους και με μεγάλα σουτ καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το ματς δεν χαρακτηρίζεται από το μεγάλο σκορ. Περιμέναμε ότι μπορεί να υπάρξει κάποια περίοδος χωρίς πολλά καλάθια”, ανέφερε αρχικά ο άσος του ΠΑΟΚ στον Sport24 Radio, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σεζόν:

“Τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να τον φτάσουμε με τίποτα. το συμβάν με τον Ολυμπιακό είναι δυστυχές, δεν μας αρέσει, αλλά μας δίνεται η δυνατότητα να τερματίσουμε τρίτοι. Δεύτεροι δύσκολα βάσει προγράμματος. Επίσης μας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι μεγαλύτερο μακροπρόθεσμα. 

Η δυνατότητα να παίξουμε σε έναν τελικό είναι ένας μεγάλος στόχος τον οποίο και έχουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα και κάθε αγώνα να προσπαθούμε να τον κερδίζουμε. Εδώ στον ΠΑΟΚ δεν έχουμε επιλογή, σε κάθε αγώνα πάμε για τη νίκη. Δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα για το αν είναι εφικτός ή όχι ο τελικός, γιατί δεν ξέρω πώς θα είναι η τελική κατάταξη. Εάν τελειώσουμε ψηλά έχουμε κάποιες μικρές πιθανότητες”.

Comments

Trending