ΜΠΑΣΚΕΤ

Η «Αναδομώ» στο 1ο Business Forum της ΚΑΕ ΠΑΟΚ! (pics)

Όντας χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και εκ των μεγάλων χορηγών της εκδήλωσης, η "Αναδομώ" δεν θα μπορούσε να λείψει από το 1ο Business Forum "Basketball to business success", που διοργάνωσε η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ στο Makedonia Palace.

Published

on

Με δελτίο Τύπου, η “Αναδομώ” ευχαρίστησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την πρόσκληση και την συνεχάρη για την άριστη διοργάνωση του Forum, αναφέροντας: 

“Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου η «ΑΝΑΔΟΜΩ»  συμμετείχε στο 1ο Business Forum – Basketball to business success που διοργάνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με μεγάλη επιτυχία και έλαβε χώρα στο Makedonia Palace.

H «ΑΝΑΔΟΜΩ» είναι χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της ομάδας μπάσκετ γι αυτό και ο CEO της εταιρείας μας κ. Νίκος Κωνσταντινίδης ήταν εκεί μαζί με στελέχη της εταιρείας για να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία στα πλαίσια της άψογης συνεργασίας και της αμοιβαίας εκτίμησης, ως ένας από τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και συγχαίρουμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ. Μπάνε Πρέλεβιτς για την άριστη διοργάνωση και ευχόμαστε αυτή σας η πρωτοβουλία να αποτελέσει το έναυσμα για πολλές ακόμα αντίστοιχες εκδηλώσεις στο μέλλον”.

 

Comments

Trending