ΜΠΑΣΚΕΤ

Γράφει ιστορία ο αρχηγός!

Ραντεβού με την ιστορία έχει για ακόμη μια φορά ο Κώστας Βασιλειάδης.

Published

on

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα μόνο τρίποντο για να γίνει ο πρώτος της σχετικής λίστας προσπερνώντας τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο διεθνής φόργουορντ όπως και ο νυν πρόεδρος του ΠΑΟΚ, έχουν από 311 τρίποντα. Στην προηγούμενη αγωνιστική έγινε ο 9ος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που έφτασε τους 2.000 πόντους με τη φανέλα του.

Διαβάστε τι λένε οι αριθμοί του Κόροιβος – ΠΑΟΚ από το αφιέρωμα του esake.gr:

Κόροιβος και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν τις νίκες στις έδρες τους στην περσινή σεζόν της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, την πρώτη της ομάδας της Αμαλιάδας στην κατηγορία.

Στο παιχνίδι που έγινε στην έδρα του Κόροιβου, ο γιος (Χάρης) είχε νικήσει τον πατέρα (Σούλης) στην κόντρα της οικογένειας Μαρκόπουλου. Ο νεοφώτιστος τότε Κόροιβος επικράτησε με 65-61 έχοντας ως παίκτη-αποκάλυψη τον Τιμ Μπάουερς που πέραν των 15 πόντων του, μάζεψε και 15 ριμπάουντ παρότι είναι μόλις 1.88μ! Για τον ΠΑΟΚ 14 πόντους είχε ο Απόλλων Τσόχλας που αποδείχτηκε ωστόσο μοιραίος για την ομάδα του στα τελευταία δευτερόλεπτα καθώς με το σκορ στο 63-61, αστόχησε σε τρίποντο για να «σπαταλήσει» το επιθετικό ριμπάουντ του Λάνγκφορντ, κάνοντας λάθος

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ

*Με οχτώ πόντους κόντρα στην πρώην ομάδα του, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος θα φτάσει τους 1.500 στην κατηγορία.

*Ένας πόντος χωρίζει τον Όμπι Τρότερ από τους 300 ενώ δύο χρειάζεται ο Νάνα Χάρντινγκ.

*Ένα αμυντικό ριμπάουντ θα είναι αρκετό για τον Βίνσεντ Κάουνσιλ για να φτάσει τα 100.

ΠΑΟΚ

*Με ένα κλέψιμο ο Γιώργος Δέδας που γιορτάζει σήμερα τα 36α γενέθλια του, θα φτάσει τα 100 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ απέχει 13 πόντους από τους 1.500.

*Με τρία αμυντικά ριμπάουντ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα συμπληρώσει τα 400.

Comments

Trending