ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα με πρόκριση

Και φέτος, η σεζόν ξεκινάει με ένα νοκ-άουτ παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας, αυτήν τη φορά εντός έδρας και για τη φάση των 16, για έναν ΠΑΟΚ που έχει τα θέματα του.

Published

on

Ο… «μαραθώνιος» της σεζόν 2018-2019 ξεκινάει σήμερα στις 17.00 για τον ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι, σε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι Κυπέλλου, κόντρα στο «ερωτηματικό» που ονομάζεται Πανιώνιος.

Ερωτηματικό γιατί παρότι σώθηκε, όπως σώθηκε πέρσι, είχε πάλι ζητήματα διοικητικά το καλοκαίρι, άλλαξε προπονητή (Χουγκάζ αντί Σκουρτόπουλου) και μέχρι και χθες, έφερνε Αμερικανούς. Ο Τζονς ήταν ο τελευταίος που ήρθε (χθες), ενώ έχουν στο ρόστερ βρίσκονται και οι Μπέρι, Χάρις, Τέιλορ, Μπράουν και Σίνγκλερ, μαζί διάφορους Έλληνες, όπως οι Δίπλαρος, Καμπερίδης και Καμαριανός.

Για τον ΠΑΟΚ, είναι ένα ακόμα παιχνίδι, όπως και σε όλα τα φιλικά, που υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Η συμμετοχή του Πόουπ είναι αμφίβολη, ο Χρυσικόπουλος προπονήθηκε μόλις χθες κανονικά, ενώ εκτός είναι ο Γκος.

Παρόλα αυτά, θεωρητικά, υπάρχει μια διαφορά επιπέδου, την οποία καλείται να δείξει ο ΠΑΟΚ, όπως επίσης καλείται να πάρει τη νίκη, εύκολα ή δύσκολα, που θα σημαίνει και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Συμεωνίδης, Ευφραιμίδης και Τζιοπάνος.

Η αναμέτρηση που ξεκινάει στις 17.00, θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Libero 107,4, διαδικτυακά μέσα από το PAOK24, ενώ τηλεοπτική μετάδοση δεν υπάρχει.

Comments

Trending