ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Γκαζιαντέπ (pregame live)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σε λίγη ώρα την Γκαζιαντέπ και το PAOK24 σας βάζει στο κλίμα του αγώνα, με όσα γίνονται στο γήπεδο πριν το τζάμπολ.

Published

on

– Για προθέρμανση βγήκε και η αποστολή του ΠΑΟΚ λίγο μετά. Κανονικά ο Κόνιαρης μέσα.

– Η αποστολή της Γκαζιαντέπ βγαίνει πρώτη για προθέρμανση. Ελάχιστοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ στις κερκίδες, μισή ώρα πριν το τζάμπολ…

– Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου του ΠΑΟΚ, η Τενερίφη επικράτησε χθες της Λούντβιγκμπουργκ με 82-72, όπως και η Σαλόν της Ορλαντίνα, με 67-55. Το παιχνίδι της Νεπτούνας με την Βέντσπιλς στην Λιθουανία, ξεκινάει σε λίγο, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρις στιγμής στον όμιλο, οι γηπεδούχοι, έχουν 6/6… 

– H Γκαζιαντέπ προέρχεται από τη νίκη επί της Ορλαντίνα στην πρεμιέρα των ομίλων του BCL, με 82-77 εντός έδρας. Στο τουρκικό πρωτάθλημα, επικράτησε το Σάββατο με 74-73 της Καρσίγιακα στο γήπεδο της, με τον Αρμάντ να έχει 22 πόντους και τον Ραντ 21. 

– Στο παρκέ βρίσκεται ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για μερικά σουτ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες, συμμετέχει σε μικρό μέρος της προπόνησης και σιγά-σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του, μετά την εγχείρηση που έκανε για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς του. 

– Ο Κόνιαρης μπορεί να επιστρέφει σήμερα, αλλά τόσο ο Ζάρας όσο και ο Χαραλαμπόπουλος παραμένουν εκτός για τον ΠΑΟΚ. Πρόβλημα έχει και η Γκαζιαντέπ, η οποία στην προετοιμασία έχασε τον Αμερικανό σκόρερ, Κάμερον Κλαρκ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και αναμένεται να επιστρέψει προς το τέλος της σεζόν. 

– Αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, παρότι είμαστε πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν. Τα δύο προηγούμενα ήταν φιλικά, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 90-80 την Γκαζιαντέπ στην Θεσσαλονίκη, αλλά να χάνει με 80-66 στο τουρνουά της Προύσας.

– Από τους πρώτους που έχουν βγει για ζέσταμα είναι ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά σήμερα, αφού λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, είχε χάσει τα προηγούμενα παιχνίδια.

Comments

Trending