ΜΠΑΣΚΕΤ

Πέταξε το πινακάκι ο προκλητικός Αγγέλου!

Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα στο "Παλατάκι" και τη σημαντική νίκη του Δικεφάλου, ο Βαγγέλης Αγγέλου, πέταξε το πινακάκι με αποτέλεσμα αυτό να φτάσει στις θέσεις επισήμων που ήταν πίσω από τον πάγκο.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα για γερά νεύρα κέρδισε τον Προμηθέα Πατρών στο “Παλατάκι”, σε έναν αγώνα που ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας Βαγγέλης Αγγέλου ήταν σε μία μόνιμη ανησυχία, που έφτανε στα όρια της πρόκλησης. 

Εκτός από τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες και μία έντονη στοιχομυθία με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη στο πρώτο ημίχρονο, ο άλλοτε προπονητής του Άρεως και μόνιμος βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο τέλος του αγώνα, έδειξε τον εκνευρισμό του με έναν απρεπέστατο τρόπο. 

Μόλις ο παίκτης του Προμηθέα αστόχησε στο τρίπονο, που θα έστελνε τον αγώνα στην παράταση και τελικά έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, ο Αγγέλου πέταξε στον αέρα το πινακάκι οδηγιών που είχε στα χέρια του. Βέβαια ο Αγγέλου “ξέχασε” προφανώς ότι ήταν δίπλα στην κερκίδα των VIP του PAOK Sports Arena με αποτέλεσμα το πινακάκι να φτάσει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήταν εκεί. 

Μετά τις χειραψίες του Βαγγέλη Αγγέλου με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών πήγε να πάρει πίσω το πινακάκι του με αποτέλεσμα να τα ακούσει για τα καλά από τους οπαδούς του Δικεφάλου, την ίδια ώρα που προσπαθούσε να τους δικαιολογηθεί για την κίνησή του. 

Τέλος στη συνέντευξη τύπου ο Αγγέλου υποστήριξε ότι πήγε να πετάξει το πινακάκι στο κεφάλι του και του έφυγε λίγο παραπάνω…

Comments

Trending