ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην προπόνηση Μαργαρίτης-Μορέιρα (pic)

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, με τον Δικέφαλο να έχει… ενισχύσεις, καθώς στην σημερινή προπόνηση συμμετείχαν και οι Μαργαρίτης-Μορέιρα.

Published

on

Οι δύο καλαθοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδος και την Εθνική Ανγκόλας αντίστοιχα και επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

Για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε σήμερα και πάλι όλους τους παίκτες στο γήπεδο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν και τα προβλήματα. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Yanick Moreira ήταν στο γήπεδο μετά την απουσία του για τις Εθνικές ομάδες.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά, όπως και ο διεθνής σέντερ από την Ανγκόλα, θα είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τον αγώνα της Τρίτης (18/9 στις 17:00) με τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels για το τουρνουά στη μνήμη του Συμεών Μαυροσκούφη.

Πριν από την προπόνηση και για μία ώρα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλυσε στους παίκτες όσα έγιναν στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και για τους επόμενους αγώνες στα Μαυροσκούφεια. 

Ο Γιάννης Αθηναίου ανέβασε ρυθμούς και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε και ο Απόλλων Τσόχλας.

Comments

Trending