ΜΠΑΣΚΕΤ

«Η ομάδα έχει χημεία»

Ο Σέρβος έπαιξε 35 λεπτά, έκανε πολλές δουλειές και για τον απόντα Τζόουνς, τονίζοντας ότι παρά τα προβλήματα, η ομάδα έχει εμπειρία και χημεία.

Published

on

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε:
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς ώστε να μείνουμε μέσα στο στόχο μας που είναι η εξασφάλιση μιας θέσης στην 4άδα.Το παιχνίδι ήταν περίεργο λόγω των συνθηκών που υπήρχαν. Η κατάσταση ήταν δύσκολη γιατί άλλοι είχαν απραξία, άλλοι έπαιζαν με τις εθνικές του. Θεωρώ όμως πως παίξαμε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι αξίζαμε τη νίκη, που ήταν σημαντική για εμάς».

Για το πως το κατάφερε αυτό η ομάδα παρά την απραξία και χωρίς προπονήσεις:
«Οι περισσότεροι είμαστε έμπειροι, υπάρχει χημεία και μηχανικά κάναμε κάποια πράγματα. Είμαστε μαζί από την αρχή της χρονιάς και κάποια πράγματα τα κάνουμε εύκολα. Ο Χολαργός είναι πολύ καλή ομάδα. Το έδειξε όταν εμείς πήραμε μια σημαντική διαφορά».

Για το κλίμα στην ομάδα:
«Ειλικρινά δε νομίζω πως είχαμε θέμα μεταξύ μας. Δεν είναι μυστικό πως υπάρχουν οικονομικά θέματα μέσα στην ομάδα. Ωστόσο εμείς προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Τα σημάδια δείχνουν πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στο προπονητικό επιτελείο και στον κόσμο».

Για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ:
«Άλλαξαν κάποιους παίκτες πριν δύο μήνες. Είχαν τα παιχνίδια για το Διηπειρωτικό κι είχαν ρυθμό. Είναι γενικά μια εξαιρετική ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή και παίζει ωραίο μπάσκετ. Τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της κι αυτό δείχνει πόσο δυνατή ομάδα είναι».

Για τη δική του θετική εικόνα σε ένα ακόμα παιχνίδι:
«Όταν μπαίνεις στο παρκέ πάντα προσπαθείς να κερδίσεις. Δεν έχουν σημασία οι συνθήκες. Αν οι καταστάσεις είναι ιδανικές τότε μπορείς να κάνεις ευκολότερα τη δουλειά σου. Η ποιότητα της ομάδας είναι υψηλή κι αυτό μας βοηθάει όλους. Σημαντικό είναι και το πως προσεγγίζεις το παιχνίδι ψυχολογικά. Όταν το κάνεις σωστά έχεις πλεονέκτημα».

Για την πιθανότητα να συνεχίσει να παίζει περισσότερο και με το πρόβλημα του Τζόουνς:
«Δε φοβάμαι. Θα ήταν πολύ καλό να είναι υγιής ο Τζαμάλ. Αν δεν συνεχίσει μαζί μας τότε είμαι σίγουρος πως όλη η υπόλοιπη ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να καλύψουμε το κενό. Θα ήθελα να μη μειωθεί το ρόστερ κι ο Τζαμάλ να βοηθήσει αλλά αν δεν τα καταφέρει θα το καλύψουμε εμείς».

Comments

Trending