ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;

Η επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να βάλλουν κατά της ΚΕΔ με πολύ συγκεκριμένες αποδείξεις μόνο τυχαία δεν είναι και προφανώς δεν αφορά την αστεία συμπεριφορά των διαιτητών προς τον «Δικέφαλο» μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια ή απέναντι σε συγκεκριμένους αντιπάλους.

Published

on

Το φαινόμενο δυστυχώς είναι συχνό και επαναλαμβανόμενο, με την ΚΕΔ να μη σέβεται μία τεράστια φανέλα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, όπως αυτή του ΠΑΟΚ.

Με αφορμή το βίντεο που κοινοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με 17 (!!!) λάθη-χοντράδες των διαιτητών σε βάρος του «Δικεφάλου» στο παιχνίδι με την Κύμη, ο μεγαλομέτοχος της συγκεκριμένης ομάδας πήρε πολύ προσωπικά το ζήτημα και θίχτηκε ζητώντας την ημέρα που έχει αφιερωθεί στον χαρταετό λίγη παραπάνω δημοσιότητα από μία αντιπαράθεση με μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Κόντρα όμως στην προσπάθεια του να γίνει γνωστός και εκτός Ευβοίας, ο κ. Θεοδώρου μπερδεύτηκε και δεν αντιλήφθηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα ζήτημα με την Κύμη και την πολύ ανταγωνιστική ομάδα που έχει δημιουργήσει, αλλά το σημερινό βίντεο είναι ακόμα μία αντίδραση στις απαράδεκτες συμπεριφορές των διαιτητών προς τον «Δικέφαλο» τη φετινή σεζόν.

Άλλωστε, δεν πρόκειται για το πρώτο τέτοιου είδους βίντεο, καθώς είχε προηγηθεί κι άλλο ένα με εμετικά διαιτητικά λάθη μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα, ενώ υπήρχε από την πλευρά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ η σκέψη να μην επιτραπεί στους Έλληνες διεθνείς να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ως μία μορφή αντίδρασης στα αίσχη της ΚΕΔ (κάτι που δεν υλοποιήθηκε τελικά).

Κακώς λοιπόν ο κ. Θεοδώρου προσπάθησε μέσα από μία ειρωνική ανάρτηση στο Facebook να απαντήσει στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με εκείνον και την ομάδα του.

Αν ο συγκεκριμένος κύριος δεν αντιλήφθηκε τα όργια της διαιτησίας σε βάρος του ΠΑΟΚ έχοντας δει βίντεο με 17 χοντράδες, τότε καλό θα ήταν να απολαύσει τη σημερινή ημέρα, τηρώντας το έθιμο και πετώντας ψηλά τον… αετό, γιατί η φράση «πολλοί βλέπουν μπάσκετ, αλλά λίγοι μπορούν να το καταλάβουν» φαίνεται ότι βρίσκει για ακόμα μία φορά εφαρμογή.

Comments

Trending