ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο ΠΑΟΚ ήταν οικογένεια… "

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς ο Γιώργος Μπόγρης αποκαλύπτει πως ο ΠΑΟΚ αποτέλεσε… σταθμό στην καριέρα του καθώς στους "ασπρόμαυρους" απήλαυσε ξανά το μπάσκετ…

Published

on

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης του 26χρονου σέντερ, όπως παραχωρήθηκε στο περιοδικό People και σας εξασφάλισε το PAOK24:

– Υπήρξε εποχή που δεν απολάμβανες το μπάσκετ;

Είχα μια διετία στον Παναθηναϊκό που με πείραζε επειδή δεν έπαιζα. Αλλά δεν μετανιώνω, πάλι τις ίδιες επιλογές θα έκανα. Το μόνο κακό που έπαθα από αυτό είναι ότι είδα πώς λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα και πώς δουλεύει ένας μεγάλος προπονητής (σ.σ. Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς) κι όταν έφυγα δυσκολευόμουν να προσαρμοστώ με άλλους προπονητές. Γενικά απολαμβάνω το άθλημα, ειδικά πέρσι, στον ΠΑΟΚ, που κάναμε μια εξαιρετική σεζόν. Η ομάδα ήταν μια οικογένεια και η Θεσσαλονίκη μάς είχε αγκαλιάσει.

-Έχεις διαβάσει κάτι που σε στενοχώρησε, που να θεώρησες ότι σε αδικεί;

Δεν διαβάζω τίποτα, πέρα από στατιστικά και δηλώσεις προπονητών. Δεν με απασχολεί αν κάποιοι γράψουν άσχημα σχόλια.Στο χέρι μου είναι να τους αλλάξω γνώμη. Θεωρώ πως έχω αλλάξει γνώμη σε πολλούς. Οι λίγοι που έχουν απομείνει θα αλλάξουν επίσης γνώμη σύντομα. Πάντοτε η αρνητική κριτική ήταν έξτρα κίνητρο.

-Μιλάς για έξτρα κίνητρο… Είσαι από εκείνους τους τύπους που διψάνε για τα εκτός έδρας ντέρμπι;

Αισθάνομαι πιο πολύ άγχος στα εντός έδρας ματς, παρά στα εκτός. Αντέχω να με βρίζουν και μου αρέσει αυτή η πίεση. Στα εκτός έδρας ντέρμπι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πέρσι έκανα τα καλύτερά μου παιχνίδια. Αυτά με φτιάχνουν.

*Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα…

Comments

Trending