ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψάχνοντας την υπέρβαση

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Λιθουανία είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη και γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των συνθηκών.

Published

on

Το ταξίδι στην Κλαϊπέντα ήταν κουραστικό εξ’ αρχής κι έγινε ακόμα πιο κουραστικό λόγω προβλημάτων που προέκυψαν στη μετάβαση. Η ομάδα δεν προπονήθηκε χθες, ουσιαστικά πάει με μια προπόνηση να αντιμετωπίσει σήμερα την Νεπτούνας, που έχει ρεκόρ 4-1 στον όμιλο ως τώρα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, με Γκαζιαντέπ εντός και Ορλαντίνα εκτός, κέρδισε με διαφορές 31 και 30 πόντων αντίστοιχα και είναι προφανές ότι οι Λιθουανοί είναι σε πολύ καλή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες.

Το ρόστερ τους βασίζεται κυρίως σε Λιθουανούς, με τον Παλάσιος και τον Τζόνσον να είναι οι δύο ξένοι και ο ΠΑΟΚ καλείται να κρατήσει το ρυθμό εκεί που θέλει αυτός, κόντρα σε μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της, ανεβάζει ακόμα περισσότερο το τέμπο.

Η συμμετοχή του Κρουμπάλι παραμένει ερωτηματικό, καθώς δε νιώθει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα, η ομάδα προέρχεται από τη νίκη που τόσο πολύ ήθελε επί του Άρη, ωστόσο η σημερινή της αντίπαλος, είναι πολύ απαιτητική, το παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο και η εικόνα αυτού του ΠΑΟΚ, ερωτηματικό.

O ΠΑΟΚ μετά από πέντε παιχνίδια στον όμιλο του BCL έχει ρεκόρ 1-4 και αν θέλει να μείνει στη διεκδίκηση της πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάση ως το τέλος, πρέπει να βρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη σίγουρα…

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κοζλόφσκις (Λετονός), Λούτσις (Λετονός) και Σαχίν (Ιταλός).

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και το Novasports1 και όπως πάντα διαδικτυακά μέσα από το PAOK24.

Comments

Trending