ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Εύβοια για φιλικά!

Στην Εύβοια για δυο προγραμματισμένα φιλικά θα βρεθεί η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Published

on

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται σε άδεια λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να επιστρέφουν από Δευτέρα (23/2).

Προκειμένου να μείνουν σε αγωνιστικού ρυθμούς, οι Θεσσαλονικείς προγραμμάτισαν δυο φιλικά παιχνίδια με την Κύμη. Συγκεκριμένα, στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, η ομάδα θα μεταβεί στη Χαλκίδα καθώς έχει προγραμματιστεί να παιχνίδι την Παρασκευή (27/4), το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ θα ακολουθήσει ένα ακόμη το Σάββατο (28/4) και πάλι με την Κύμη στο Αλιβέρι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους, τους οποίους καλούμε αντί εισιτηρίου να προσκομίσουν στο γήπεδο συσκευασμένα τρόφιμα (όπως ζυμαρικά, όσπρια, γάλα κ.λπ.), καθώς και είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά, απορρυπαντικά κ.λπ.), τα οποία θα διανεμηθούν σε ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο κλειστό Αλιβερίου για να δούμε έναν φιλικό αγώνα υψηλού επιπέδου και να προσφέρουμε την βοήθεια μας σε αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη!”.

Comments

Trending