ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλ Γκος, ο MVP! (video)

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε άλλη μία νίκη στην Basket League, κερδίζοντας το Λαύριο, με τον Φιλ Γκος να ξεχωρίζει.

Published

on

Ο 35χρονος άσος, τελείωσε το ματς με απολογισμό 25 πόντους με 4/5 βολές, 3/5 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον,  5 κλεψίματα και 3 λάθη σε 29’ και 10”.

“Η ανάδειξή μου σε MVP αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω αυτό το βραβείο στην Ελλάδα και πρώτη φορά γενικά μετά από αρκετό καιρό. Δείχνει ότι ακόμα μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο παρά την ηλικία μου. Το πιο σημαντικό, όμως, δεν είναι η προσωπική διάκριση, αλλά το ότι πήραμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας στο πρωτάθλημα μέσα στο Λαύριο”, ανέφερε αρχικά ο Γκος, ενώ συνέχισε:

“Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να μείνουμε ταπεινοί και να δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά στην προπόνηση. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού μας, όπως η άμυνα, καθώς είμαστε πολύ καλύτεροι τον τελευταίο καιρό σε αυτόν τον τομέα. Όσο είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση  και σε κάθε αγώνα, τότε πιστεύω ότι θα παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο όσο περνάει η χρονιά και θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο φέτος”.

Τέλος, αναφερόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα, σημείωσε:

“Πιστεύω ότι φέτος υπάρχουν περισσότερες καλύτερες ομάδες. Το Περιστέρι και ο Ήφαιστος για παράδειγμα δεν υπήρχαν πέρυσι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν, αλλά θεωρώ ότι το επίπεδο φέτος είναι πιο υψηλό. Όλοι μπορούν να χάσουν από όλους. Ειδικά τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα για όλους και πολύ περισσότερα για εμάς, γιατί όλες οι ομάδες προσπαθούν περισσότερο για να κερδίσουν μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ”.

Comments

Trending