ΜΠΑΣΚΕΤ
Σοκ στη Γκαζιαντέπ
Η παρουσία της Γκαζιαντέπ στην Ελλάδα δεν αποδείχθηκε και τόσο καλή, καθώς η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, έχασε τον Κάμερον Κλαρκ για μεγάλο διάστημα.
Στη δεύτερη αγωνιστική του BCL (17/18 Σεπτεμβρίου) o ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Γκαζιαντέπ στο Παλατάκι, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του BCL, αλλά θα τη βρει χωρίς τον Κάμερον Κλαρκ.
Ο Αμερικανός σκόρερ, που πήγε στην τουρκική ομάδα ως πρώτος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο χθεσινό φιλικό με τα Τρίκαλα. Πιο συγκεκριμένα, ο Κλαρκ, ο οποίος διακομίστηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, υπέστη κάταγμα περόνης και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Γκαζιαντέπ, θα μείνει εκτός, για τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει μια πρώτη… γεύση από τον Κλαρκ στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής, στο οποίο είχε 19 πόντους.
Έτσι, ο Στέφανος Δέδας, ψάχνει τον αντικαταστάτη ενός πολύ σημαντικού του παίκτη, λίγο καιρό πριν την έναρξη της σεζόν…