ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαθεοδώρου: «Μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα, ώριμοι στην επίθεση»

Την ανάγκη για ισορροπία σε άμυνα και επίθεση στο αυριανό παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου στο PAOK Sports Arena (15:45), εξέφρασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Published

on

«Μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, μια ομάδα που μπορεί να είναι για πρώτη φορά στην Basket League, αλλά τόσο οι εμφανίσεις της, όσο και τα αποτελέσματά της, δείχνουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα μας για να ελέγξουμε τις καλές συνεργασίες που έχουν και ένα ώριμο και δημιουργικό παιχνίδι στην επίθεση για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά την προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο, από αυτήν απουσίαζε ο Τζέφερσον λόγω της οξείας αμυγδαλίτιδας που τον ταλαιπωρεί, με την συμμετοχή του στο αυριανό ματς να κρίνεται εκ των πραγμάτων αμφίβολη. 

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου στο βίντεο και στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση τακτικής στην κεντρική σάλα του “PAOK Sports Arena”, με τον Δικέφαλο να καλείται αύριο να φτάσει στην 13η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και να παραμείνει (στη χειρότερη περίπτωση) στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το τέλος της 19ης αγωνιστικής, είτε με “συγκάτοικο” τον Προμηθέα Πάτρας που την Κυριακή φιλοξενεί τον Χολαργό είτε μόνος του.

Comments

Trending