ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζουν τη δουλειά με διπλές προπονήσεις

Ο ΠΑΟΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου θέλει να συνεχίσει με την ίδια ορμή από την περσινή περίοδο και με αυτό τον σκοπό έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Published

on

Με τρεις παίκτες να αναμένονται στη Θεσσαλονίκη (Γκος, Χάτσες και Μορέιρα που περιμένει τη βίζα του), ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη. Με διπλές προπονήσεις σε Πανόραμα και Παλατάκι, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θέλει να βάλει σε έναν ρυθμό τους παίκτες του από θέμα βασικής κατάστασης και μετέπειτα να περάσει και τη φιλοσοφία του στους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα.

Δείτε το ποστάρισμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Twitter για την προετοιμασία της ομάδας:

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”el” dir=”ltr”>Τελείωσε και το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας! Αύριο το πρωί, από νωρίς στα βάσανα! <a href=”https://twitter.com/hashtag/pamepaok?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#pamepaok</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/paok?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#paok</a> <a href=”https://t.co/t7PkYPs3Fz”>pic.twitter.com/t7PkYPs3Fz</a></p>&mdash; PAOK BC (@PAOKbasketball) <a href=”https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1032296882448617472?ref_src=twsrc%5Etfw”>August 22, 2018</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>
Comments

Trending