ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σχόλιο της ημέρας

Τα θέματα της ημέρας

Published

on

Έφθασε και η πιο μεγάλη μέρα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.  Η μέρα που περιμέναμε εδώ και πολλούς μήνες, ή ακόμη καλύτερα, εδώ και πολλά χρόνια.

Κύμη-ΠΑΟΚ σήμερα στις 17:00 σε έναν πρώτο τελικό για τον Γκος και την  παρέα του, γι’ αυτή την πολύ καλή ομάδα του Παπαθεοδώρου, που έχει ως στόχο από το ξεκίνημα της χρονιάς να παίξει στον τελικό και σήμερα ήρθε η ώρα να το διεκδικήσει.

Το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο, το  ποιος είναι αντίπαλος σε τέτοια ματς μικρή σημασία έχει, αφού πάρα πολλά παίζονται στην ψυχολογική προετοιμασία. Την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ έπαιξε ημιτελικό, ήταν τόσο αποκαρδιωτικός που πραγματικά… δεν θέλουμε ούτε να το θυμόμαστε.

Σήμερα παίζει πάρα πολλά, έχει καλή ομάδα, έχει προσωπικότητες, θα έχει σίγουρα και κόσμο και… άντε να δούμε και έναν τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ.

Στο  ποδόσφαιρο η ομάδα από σήμερα ξεκινάει να προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Απόλλωνα που γίνεται την Δευτέρα. Δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι, σε περίοδο που ο κίνδυνος εφησυχασμού έχει μεγαλώσει λόγω του περασμένου αποτελέσματος, αλλά και λόγω της θέσης του αντιπάλου.

Όσον αφορά το θέμα Βαρέλα όπου το PAOK24 παρουσίασε την εξέλιξη, πραγματικά είναι δύσκολο να γίνει οποιοδήποτε σχόλιο. Ο παίκτης αυτό αξίζει να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά όταν έχουμε φθάσει σε αυτό το σημείο όπου  οικονομικά, τα νούμερα προκαλούν… ζαλάδα, ο λόγος ανήκει στον μεγαλομέτοχο. Εκείνος αποφασίζει… Μέχρι τώρα και από όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ (πέρα από το timing το οποίο έχουμε σχολιάσει πολλές φορές) δεν μπορεί να πει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης, δεν δείχνουν στον παίκτη πόσο πολύ θέλουν να συνεργαστούν μαζί του και τα επόμενα χρόνια.

Πραγματικά πιστεύω ότι είτε τώρα, είτε στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ και ο Βαρέλα θα τα βρουν. Ας παρακολουθήσουμε… πώς και πότε θα γίνει αυτό.

Comments

Trending