ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φτάσει στον τελικό» (audio)

O Σωτήρης Νικολαϊδης φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4 και είχε πολλά να πει για την μπασκετική ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι δικές του αναμνήσεις και η… πρόκληση με φόντο τον τελικό!

Published

on

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό με την Κύμη, o Σωτήρης Νικολαϊδης μίλησε για όλα όσα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να βρεθεί στον πολυπόθητο μεγάλο «ραντεβού»

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για το πώς προσεγγίζει το ματς με την Κύμη: «Νομίζω ότι έφτασε η ώρα ο ΠΑΟΚ να πάει σε έναν τελικό. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, παίζει ωραίος μπάσκετ, έχει αρκετά έμπειρους παίκτες, είναι δεμένη η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια με τον ίδιου προπονητή, τον ίδιο κορμό. Έχει τον Γκος που βοηθάει πολύ την ομάδα και είναι ο ηγέτης της.

Νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κύμης, που είναι μια έκπληξη για το ελληνικό μπάσκετ, έτσι όπως ήρθαν οι κληρώσεις, που έφτασε στον ημιτελικό. Αυτή τη στιγμή είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φτάσει στον τελικό».

Για το που μπορεί να κριθεί ο ημιτελικός: «Νομίζω στην θέληση, την άμυνα, στο ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό του. Η Κύμη με τον ενθουσιασμό, με τα τρίποντα, αλλά τη δεδομένη στιγμή αυτό που θέλει να ελέγξει ο ΠΑΟΚ είναι ο ρυθμός, να παίρνει τα αμυντικά ριμπάουντ και να πηγαίνει το παιχνίδι εκεί που θέλει και όχι να πηγαίνει πάνω-κάτω με πολύ γρήγορο τέμπο, που μπορείς να δώσεις το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει τα σουτ. Ο ΠΑΟΚ παίζοντας δυνατή άμυνα και ελέγχοντας τον ρυθμό, μπορεί να πάρει το παιχνίδι».

Ακούστε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν:

Comments

Trending