ΜΠΑΣΚΕΤ

"Επιτέλους τελικός!"

Είναι από τους παίκτες που περίμεναν όσο τίποτα μία τέτοια στιγμή και επιτέλους ήρθε η στιγμή να το ζήσει. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό, την στήριξη του κόσμου και τη "μάχη" της Κυριακής.

Published

on

Αναλυτικά όσα είπε:

“Επιτέλους μετά από 6 χρόνια που είμαι στην ομάδα, καταφέραμε να είμαστε σε έναν τελικό. Σίγουρα η ομάδα είχε 20 χρόνια να πάει σε έναν τελικό. Τελικά τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι. Δείξαμε από την αρχή του παιχνιδιού ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, βγάλαμε ενέργεια και είχαμε μία διαφορά, την οποία την κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι”.

Για την εικόνα της ομάδας: “Όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, είχαν θέληση και έβγαλαν ενέργεια στο παιχνίδι. Όπως είπα, πήραμε μία διαφορά από την αρχή και την κρατήσαμε. Λίγο στο τέλος μας πίεσαν παραπάνω και ήταν φυσιολογικό, αλλά αντέξαμε την πίεση και καταφέραμε να πάμε στον τελικό”.

Για τον τελικό: “Όποια ομάδα κι αν περάσει, σίγουρα θα είναι καλή. Είτε είναι ο Παναθηναϊκός, είτε ο Ολυμπιακός. Εμείς για να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα, θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά. Να βγάλουμε ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια, για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί”.

Για τη σημασία της πρόκρισης: “Όλα αυτά τα χρόνια, δυστυχώς δεν τα καταφέρναμε. Ο κόσμος είναι συγκινητικός. Τους ευχαριστούμε πολύ, είναι όπου και αν παίζουμε”.

Για την κατάσταση της ομάδας: “Η ομάδα δείχνει ότι παίζει πολύ καλά. Στο γήπεδο μέσα όλα τα παιδιά προσπαθούν. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο, η χημεία είναι πολύ καλή και φαίνεται αυτό και στο γήπεδο. Πιστεύω την Κυριακή θα γεμίσουμε και με συναίσθημα και με ενέργεια και με όλα… Θα είμαστε πιστεύω εντάξει, έχουμε 4 μέρες μπροστά μας”.

Comments

Trending