ΜΠΑΣΚΕΤ

Με την ομάδα ο Χαραλαμπίδης!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο στο Παλατάκι την Καντού, αλλά μετά από αυτό ακολουθεί το παιχνίδι στα Τρίκαλα, όπου ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια… περνάει δύσκολα. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης ζήτησε να ακολουθήσει την αποστολή για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Published

on

Ο αρχηγός, ήταν και σήμερα στο Παλατάκι και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, ενώ συνεχίζει τη δική του αποθεραπεία μετά το σοβαρό του τραυματισμό. Φυσικά, όσο περνάει ο καιρός, πατάει όλο και καλύτερα και ο πόνος στο γόνατο μειώνεται.

 

Ο Χαραλαμπίδης ζήτησε, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, να ακολουθήσει την αποστολή στα Τρίκαλα και να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του και σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

 

Ετσι, η ομάδα θα ταξιδέψει «ενισχυμένη» στα Τρίκαλα και οι παίκτες θα έχουν τον αρχηγό δίπλα τους, αν και έχει ακόμα πολύ καιρό μπροστά του, για να επιστρέψει κανονικά στα παρκέ

Trending

Exit mobile version