ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πανόραμα της Basket League

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ακόμα μία ήττα εκτός έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα, την ώρα που ο Προμηθέας πέρασε από τον Χολαργό και η ΑΕΚ από την Κύμη.

Published

on

Οι 5 από τους 7 αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Basket League έγιναν σήμερα με το Δικέφαλο να αγωνίζεται στην Λήμνο με τον τοπικό Ήφαιστο και να χάνει στην τελευταία φάση με 80-79. Αυτή ήταν και η τρίτη ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ενώ από την μεριά της η ομάδα της Λήμνου έφτασε στις 3 νίκες, όλες εντός έδρας. 

Στα άλλα παιχνίδια, ο Προμηθέας παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια κέρδισε και μέσα στον Χολαργό με 57-69 και έτσι πήγε στις 4 νίκες, ενώ η ομάδα της Αττικής έμεινε στις 2. Η ΑΕΚ στον τελευταίο αγώνα του Σαββάτου κέρδισε και αυτή μέσα στην Κύμη με 67-78 και έπιασε τον Προμηθέα στις 4 νίκες με την ομάδα της Εύβοιας να μένει στην μία νίκη. 

Τέλος ο Πανιώνιος κέρδισε και το Ρέθυμνο στη Νέα Σμύρνη και πήγε στις 2 νίκες μετά την πρώτη επί του Άρη, ενώ το Ρέθυμνο έμεινε χωρίς νίκη στις 6 αγωνιστικές, ενώ το Λαύριο κέρδισε και τον Κολοσσό Ρόδου στην Αττική. Το Λαύριο έτσι είναι στις 3 νίκες όπως ο ΠΑΟΚ και η ομάδα της Ρόδου στην μία σε 6 παιχνίδια. 

Η αγωνιστική τελειώνει με τον αγώνα του Άρη και του Περιστερίου στο Αλεξάνδρειο και του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, με τις δύο αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για αύριο Κυριακή 18/11.

Comments

Trending