ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παπαντωνίου έρχεται έτοιμος

Και ξαφνικά… Νώντας Παπαντωνίου στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να ενσωματωθεί με την ομάδα από αύριο για, τουλάχιστον, ένα μήνα και η προσθήκη του στο ρόστερ, έχει τη λογική της.

Published

on

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, κύλησε με αρκετά προβλήματα. Οι τραυματισμοί, είτε μικροί, είτε μεγαλύτεροι, ήταν συχνοί, διεθνείς έλειψαν για ένα σημαντικό διάστημα κι έτσι, η σεζόν που ξεκινάει την Τετάρτη, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, ξεκινάει με διάφορα ζητήματα.

Ένα από αυτά, είναι στην περιφέρεια. Ο τραυματισμός του Φιλ Γκος, θα τον κρατήσει εκτός για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο Γιάννης Αθηναίου, έχει χάσει σχεδόν όλη την προετοιμασία, λόγω του προβλήματος του και μόνο την τελευταία εβδομάδα, προπονήθηκε με την ομάδα. Σήμερα προέκυψε η λύση του Νώντα Παπαντωνίου.

Το «σήμερα» αφορά τη συμφωνία που έγινε γνωστή νωρίτερα, γιατί η περίπτωση του 28χρονου, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ εδώ και καιρό. Οι συνθήκες, αποδείχθηκε ότι ωρίμασαν τώρα και ο Παπαντωνίου, αναμένεται να μπει από αύριο στις προπονήσεις και να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Τον προηγούμενο καιρό, συμμετείχε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, πήρε μέρος στο τουρνουά που έπαιξαν οι «πράσινοι» στην Κύπρο και σωματικά, είναι έτοιμος.

Άλλο ένα δείγμα, της ομοιότητας με την περσινή άφιξη του Δημήτρη Κατσίβελη, περίπου την ίδια εποχή. Εκείνος, είχε περάσει το καλοκαίρι με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Παπαντωνίου με τον Παναθηναϊκό. Και εκείνος είχε έρθει (αρχικά) με συμβόλαιο ενός μήνα και εκείνος για να αντικαταστήσει τραυματία.

Στο μυαλό του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο Παπαντωνίου είναι ένας παίκτης στην περιφέρεια, ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Γκος, με άλλα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, για να πάει ο Χάτσερ στα πρώτα παιχνίδια, πιο πολύ στο «2» κι επίσης, να καλύψει και την όποια ανετοιμότητα του Αθηναίου στην αρχή.

Επίσης σε μια προετοιμασία, με διάφορες απουσίες, αυτοί που ήταν παρόντες (Κόνιαρης, Ζάρας, Χάτσερ) «φορτώθηκαν» παραπάνω σε προπονήσεις και φιλικά. Η έλευση του Παπαντωνίου, μπορεί να συμβάλλει και στην αποφόρτιση των συγκεκριμένων παικτών.

Στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για μια πολύ απαιτητική σεζόν, σε Basket League και ΒCL, προσπαθούν να έχουν όσο το δυνατόν πιο γεμάτο το ρόστερ, ανά πάσα στιγμή και στο πλαίσιο αυτό, έγινε και η κίνηση με τη συμφωνία του Παπαντωνίου.

Comments

Trending