ΑΣ

Τα ονόματα για τη νέα διοίκηση στην ΚΑΕ

Από επτά μέλη αναμένεται να αποτελείται η νέα διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αφού αυτή είναι η πρόταση του Α.Σ. στο Πρωτοδικείου. Ποια τα νέα πρόσωπα.

Published

on

Η σχετικά ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή το γεγονός της λήξεως της θητείας του μέχρι πρότινος Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου αποφάσισε να προτείνει στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τα παρακάτω ονόματα μελών του Σωματείου, τα οποία θα αποτελέσουν τη νέα προσωρινή Διοίκηση:

Καρακούσης Αριστοτέλης

Καραμπέρης Χρήστος

Κατσιώρας Πολύμερος

Δακουράς Γεώργιος

Δεδέογλου Λεωνίδας

Κωνσταντινίδης Νίκος 

Καρούσης Αντώνιος (Εκπρόσωπος Α.Σ. ΠΑΟΚ)»

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, είχαν “τρέξει” τις διεργασίες για τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ από τις προηγούμενες ημέρες, καθώς η 6η Σεπτεμβρίου, ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την προηγούμενη διοίκηση.

Στο νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ, που προτείνει ο Ερασιτέχνης, βρίσκονται κανονικά τα τρία μέλη που αποτελούσαν την απερχόμενη διοίκηση (Καρακούσης, Καραμπέρης, Κατσιώρας) και σε αυτά, προστίθενται οι Δακουράς, Κωνσταντινίδης και Δεδέογλου, καθώς και ο κ. Καρούσης, με την ιδιότητα του εκπροσώπου του Α.Σ.

Δακουράς και Κωναταντινίδης είχαν δώσει το “παρών” στη συνάντηση σωτηρίας που είχε γίνει πριν λίγες εβδομάδες στα γραφεία του Ερασιτέχνη, αμφότεροι επιχειρηματίες που είναι δίπλα στο τμήματα τελευταία χρόνια, ενώ ο Λεωνίδας Δεδέογλου είναι ο γιος του Θανάση Δεδέογλου, ο οποίος είχε δωρίσει το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το Παλατάκι, στον Α.Σ. ΠΑΟΚ. 

Όλα δείχνουν ότι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα παραμείνει ο Άρης Καρακούσης και μένει η τυπική έγκριση από το Πρωτοδικείο…

Comments

Trending