ΜΠΑΣΚΕΤ

Να δείξει το καλό ευρωπαϊκό του πρόσωπο

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λιμόζ, σε έναν αγώνα, που μπορεί να μη φαίνεται αυτή τη στιγμή, αλλά ίσως παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, στη μάχη της δεύτερης θέσης του ομίλου του Eurocup.

Published

on

Στη Βαλένθια, εξ’ορισμού το έργο της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου, ήταν κάτι παραπάνω από πολύ δύσκολο, αφού καλούνταν να σπάσει το αήττητο της ισπανικής ομάδας χωρίς τον Βασιλειάδη. Δεν τα κατάφερε, όπως ήταν φυσιολογικό, αλλά το σημερινό παιχνίδι είναι διαφορετικό.

Σήμερα, η ομάδα αναμένεται να είναι πλήρης, προέρχεται από τη σχετικά εύκολη εντός έδρας νίκη επί της Καβάλας και ξεκινάει και πάλι μια διαδικασία απαιτητικών αγώνων τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ αν καταφέρει να κερδίσει σήμερα τη Λιμόζ, πάει στο 1-1, αφήνει τους Γάλλους στο 0-2 και αν κερδίσει η Βαλένθια μέσα στην Όλντενμπουργκ, μένουν και οι Γερμανοί στο 1-1. Τους οποίους Γερμανούς θα αντιμετωπίσει εντός και εκτός έδρας, στα δύο επόμενα παιχνίδια του ομίλου. Όπως γίνεται αντιληπτό, μια νίκη σήμερα, τον βάζει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Για τη Λιμόζ τα… θέματα που έχει τον τελευταίο καιρό είναι γνωστά και πραγματικά η εικόνα των Γάλλων είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αν ο ΠΑΟΚ τους δώσει αυτοπεποίθηση, τότε είναι δύσκολο να τους ακολουθήσει, αν κρατήσει το τέμπο εκεί που το θέλει αυτός, σε επίθεση και άμυνα, τότε μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Σεμές (Ισραηλινός), Κορτές (Ισπανός) και Μάικιτς (Σλοβένος).

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 και από το Eurosport 2, ραδιοφωνικά από το Libero 107,4 και φυσικά, διαδικτυακά, μέσα από το PAOK24.

Comments

Trending