ΜΠΑΣΚΕΤ

«Τραγικοί στα πρώτα 4-5 λεπτά…»

Ο Πέταρ Άλεξιτς στάθηκε στο πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας του, τονίζοντας ότι δεν του έχει ξανασυμβεί ποτέ, κάτι ανάλογο…

Published

on

Ο προπονητής των Ελβετών δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε. Τα πρώτα 4-5 λεπτά ήμασταν τραγικοί. Αυτό μας κόστισε στο να μείνουμε πίσω στο σκορ και να μην μπορέσουμε να επανέλθουμε ποτέ. Σε κανένα σημείο δεν ακολουθήσαμε ενώ ήμασταν και πολύ κακοί στην επίθεση. Αυτό το 14-0 στην αρχή ήταν κάτι που δεν μας έχει ξανασυμβεί. Δεν μπορέσαμε ν’ αντιδράσουμε κι αυτό φάνηκε και στην εξέλιξη του αγώνα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να συνεχίσουμε την προσπάθεια για κάτι καλύτερο. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο πλεονέκτημα ώστε να βρούμε κάποια ελεύθερα σουτ». 

Στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε και ο Αντρέ Γουίλιαμσον της Φριμπούργκ… «Ήρθαμε εδώ μ’ ένα πλάνο, που ωστόσο δεν εκτελέσαμε σωστά σε άμυνα κι επίθεση. Κυκλοφόρησαν την μπάλα όπως ήθελαν με αποτέλεσμα να πάρουν μια μεγάλη διαφορά και να κερδίσουν το παιχνίδι από πολύ νωρίς», ενώ σε ερώτηση για την κακή εικόνα της ομάδας του, είπε: «Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί σε όλους τους τομείς. Έτσι είναι όμως το άθλημα. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συνεχίσουμε».

Επιμέλεια: Θωμάς Παπάς

Comments

Trending