ΜΠΑΣΚΕΤ

Γεμίζουν οι λίστες, περισσεύει η υπομονή

Μπορεί να έχει συμπληρώσει ήδη τρεις ημέρες στο Λας Βέγκας, αλλά ακόμη είναι στην αρχή ο Νίκος Σταυρόπουλος. Το κορυφαίο καμπ μπάσκετ που γίνεται αυτή την εποχή στην Αμερική τώρα κορυφώνεται και μαζί ανεβαίνει και το ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ.

Published

on

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι σήμερα για παράδειγμα διεξάγονται στο Λας Βέγκας εννιά (9) παιχνίδια, τα οποία στην πλειοψηφία τους θα παρακολουθήσει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας την προσπάθεια επιλογής των παικτών που θα μπορούν να αποτελέσουν λύσεις για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε έχει αρκετές θέσεις ανοικτές και κατά δήλωση και του Νίκου Σταυρόπουλου αναζητεί σε τρεις συγκεκριμένες θέσεις παίκτες. Μπορεί και κάτι παραπάνω.

Η επικοινωνία του “Μάτζικ” με τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη είναι συχνή και καθημερινή, αλλά αποτελέσματα θα υπάρξουν μετά την επιστροφή του, αφού θα πρέπει να κάνει τις εισηγήσεις του και ανάλογα να προχωρήσει η ομάδα στις κινήσεις που πρέπει να κάνει. Όπως ακριβώς είχε γίνει πέρσι και με τον Τζέικ Όντουμ.

Στον ΠΑΟΚ και επειδή αυτή την τακτική ακολουθούν συνήθως, της υπομονής, αλλά και ειδικά φέτος λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη χώρα, είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουν να επενδύουν στην υπομονή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τέλος.

Comments

Trending