ΜΠΑΣΚΕΤ

Χάτσερ: «Μου αρέσει η εξέλιξη μας»

Μετά την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στα φιλικά προετοιμασίας, εναντίον της Καστοριάς, ο Γουίλ Χάτσερ στάθηκε στην άμυνα της ομάδας, στην εξέλιξη που δείχνει τις δύο εβδομάδες που είναι εδώ, ενώ αναφέρθηκε και στον εαυτό του, στην τρίτη του θητεία στον ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, είχε έντεκα πόντους στη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ, με 58-94 στην έδρα της Καστοριάς, χωρίς να είναι σε κάποια σπουδαία ημέρα, επιθετικά, αλλά δείχνοντας ξανά, ότι δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. «Νομίζω ότι κάναμε πολύ σταθερή δουλειά. Πετύχαμε πολλά από αυτά που θέλαμε να κάνουμε στην άμυνα. Μερικές φορές, όταν παίζουμε παιχνίδια όπως αυτό, που έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε, πάντα με σεβασμό σε μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας, πρέπει να σιγουρέψουμε ότι θα μπούμε στον αγώνα, απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Νομίζω ότι ήμασταν λίγο… «σκουριασμένοι» στην επίθεση, αλλά μπορέσαμε να το φτιάξουμε με την άμυνα μας. Η άμυνα μας μεταφράστηκε σε κάποιες καλές επιθέσεις. Είναι καλό που πήραμε την πρώτη μας νίκη στα φιλικά προετοιμασίας, μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια εναντίον Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ομάδες Ευρωλίγκα. Μέχρι στιγμής, μου αρέσει ο τρόπος που εξελίσσεται η ομάδα μας. Είναι δύο εβδομάδες που είμαι εδώ και ανυπομονώ για τη συνέχεια και να γίνουμε καλύτεροι» είπε ο Χάτσερ, ο οποίος στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν του έλειψε να παίζει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending