ΜΠΑΣΚΕΤ

Λαύριο – ΠΑΟΚ (pregame live)

Όσα γίνονται στο γήπεδο του Λαυρίου, πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική της Α1.

Published

on

– Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, οι κερκίδες του κλειστού του Λαυρίου γεμίζουν και όλα είναι έτοιμα για το τζάμπολ. 

– Όπως σχεδόν σε κάθε γήπεδο, έτσι και σε αυτό, αρκετοί είναι οι μεμονωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στην κερκίδα. 

– Περίπου 40 λεπτά πριν το τζάμπολ, ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν πάρει θέση στις κερκίδες του γηπέδου. Πάντως, έξω από το κλειστό, υπάρχει κινητικότητα…

– Ο ΠΑΟΚ έχει επισκεφθεί και πέρσι την έδρα του Λαυρίου, κερδίζοντας άνετα με 62-78 με τον Μαργαρίτη να έχει 20 πόντους σε εκείνο το παιχνίδι με 9/9 δίποντα! 

– Το Λαύριο έχει δύο νίκες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα ως τώρα, έχοντας κερδίσει στην έδρα του Κύμη και Τρίκαλα, ενώ έχει χάσει τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από το Ρέθυμνο (την προηγούμενη αγωνιστική), μακριά από το γήπεδο του. 

– Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε σήμερα τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος παραμένει εκτός λόγω του τραυματισμού του, ενώ ο Τρακ Μπράιαντ, που ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση την Πέμπτη, ακολούθησε κανονικά την αποστολή. 

– Το κλειστό του Λαυρίου δεν  είναι και το πιο… σύγχρονο της Α1 και ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι ότι ο χώρος για τους δημοσιογράφους είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος.

Comments

Trending